پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ بهمن ۱۳۹۱، ۱۵:۲۴

در گفتگو با مهر اعلام شد؛

برگزاری چهارمین کنگره ملی مدیریت اوقات فراغت در اردیبهشت 92

برگزاری چهارمین کنگره ملی مدیریت اوقات فراغت در اردیبهشت 92

رئیس مرکز مطالعات وزارت ورزش و جوانان از برگزاری چهارمین کنگره ملی مدیریت اوقات فراغت خبر داد.

محمد تقی حسن زاده در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب گفت: چهارمین کنگره ملی مدیریت اوقات فراغت با رویکرد مهارت آموزی، رسانه، تربیت بدنی و اوقات فراغت برگزار خواهد شد.

وی درباره زمان و مکان برگزاری این کنگره گفت: کنگره اوقات فراغت در اردیبهشت ماه سال آینده با توجه به نزدیک شدن اوقات فراغت جوانان در استان فارس برگزار می شود، اما کارهای اجرایی آن از هم اکنون آغاز شده است.

حسن زاده در توضیح اهداف این کنگره گفت: در حوزه‌ مدیریت و برنامه ریزی نتوانسته‌ایم ابهامات و نیازمندی‌های موجود جوانان در رابطه با تفریح سالم را پاسخگو باشیم و این کنگره فرصت خوبی برای جمع آوری نظرات کارشناسی و نتایج پژوهش های صورت گرفته در این حوزه.

به گفته رئیس مرکز مطالعات وزارت ورزش و جوانان، معیارها و ملاک‌های ایجاد الگوهای سالم و سازنده‌ای که باید در جامعه تاثیرگذار باشند در دین، مبانی ارزشی و فرهنگی کشورمان کاملا مشخص شده است و باید برای ایجاد سلامت روحی و جسمی و سلامت زندگی اجتماعی و اعتقادی مردم این معیارها و ملاک‌ها را به حوزه‌های تربیتی و تفریحی تمیم دهیم.

وی درباره اینکه آیا منظور از معیارها، همان شاخص های 17 گانه ای است که از سوی وزارتخانه تدوین شده است، تصریح کرد: وزارت جوانان پس از بررسی های بسیار شاخص های 17 گانه را که شامل مبانی دینی، ارزشی و فرهنگی کشور است تدوین کرده و بزودی این شاخص ها در ستاد ساماندهی جوانان تصویب و پس از آن برای تصویب نهایی به شورای عالی جوانان ارسال می شود.


 

کد خبر 1800820

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha